1 ora si 30 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
Pentru 6 portii:o mamaliguta mare facuta din 2 l de apa,sare si malai + 100 gr unt,6 oua,500 gr branza,unt pt. uns tava,carnati si muschi de porc de casa am avut eu,dar poti pune orice alt fel de carne prajita sau pe gratar,carnati,salam etc.
Mod de preparare:
1.Intai faci mamaliga,iar la sfarsit adaugi untul si mesteci pana se topeste.Tot in mamaliga sfarami jumatate din branza.
2.Intr`o tava cu unt torni jumatate din mamaliga,apoi acoperi cu un strat de rondele de carnati,un strat de suvite de muschi (muschiul si carnatii ii calesti un pic in putin ulei de masline inainte),razi branza peste si torni si restul de mamaliga.
3.Faci sase cuibulete in mamaliga pentru cele sase oua.Presari piper peste oua,apoi razi branza ramasa si dai la cuptor la foc mediu pana se rumeneste deasupra (cca.30-40 min).E bun atat cald cat si rece si merge de minune cu un sos de smantana si usturoi.Pofta buna!
2.Intr`o tava cu unt torni jumatate din mamaliga,apoi acoperi cu un strat de rondele de carnati,un strat de suvite de muschi (muschiul si carnatii ii calesti un pic in putin ulei de masline inainte),razi branza peste si torni si restul de mamaliga.
3.Faci sase cuibulete in mamaliga pentru cele sase oua.Presari piper peste oua,apoi razi branza ramasa si dai la cuptor la foc mediu pana se rumeneste deasupra (cca.30-40 min).E bun atat cald cat si rece si merge de minune cu un sos de smantana si usturoi.Pofta buna!