Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 18 decembrie 2010

Salata de legume cu mozzarella



Durata: 10 min
Complexitate: Redusa
Ingrediente: 5 rosii cherry rosii, 5 rosii cherry galbene, o jumatate de ceapa mov, 2 castraveti, cateva frunze proaspete de busuioc, ulei de masline, otet balsamic, sare, oregano uscat, 250 de grame de mozzarella.

Mod de preparare:

Se curata castravetii, ceapa. Se spala impreuna cu rosiile, frunzele de busuioc si se toaca marunt (rosiile in patru, castravetii si ceapa cubulete).

Se taie mozzarella felii de 3-4 mm.

Se amesteca legumele si busuiocul cu putin ulei de masline, sare, putin otet balsamic.

Se aseaza pe un platou mozzarella cu legumele in centru, se stropeste cu ulei de maslinesi oregano uscat.

Se serveste cu paine prajita.