Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 18 decembrie 2010

Snitele in invelis crocant de cartofi




Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 4 cartofi
  • 1 ou
  • 4 linguri de faina
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel
  • marar
  • cimbru
  • sare si piper
  • ulei
Mod de preparare:

Pieptul de pui se spala cu apa rece, se sterge, se taie in felii care se bat putin si apoi se condimenteaza cu sare si piper. Cartofii se curata si se dau pe razatoarea mica. Intr-un bol se pun cartofii rasi, oul, usturoiul pisat si verdeturile (cimbru, marar si patrunjel).
Fiecare bucata de carne se trece mai intai prin faina, apoi prin amestecul de ou cu verdeturi avand grija sa presam usor astfel incat sa se lipeasca cat mai bine de snitel.
Snitelele se prajesc in ulei incins, la foc mic, aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte.