Faceți căutări pe acest blog

joi, 16 decembrie 2010

Carnati

                         

Ingrediente:
  • 1 kg carne de porc
  • 1 kg carne de vita
  • 500 g slanina
  • 1 capatana usturoi
  • 2 lingurite delikat pentru carnaciori de casa
  • 3-4 intestine de porc gata pregatite pentru umplut.
Mod de preparare:
  1. Dai prin masina de tocat carnea de porc, slanina si carnea de vita, de 2 ori.
  2. Omogenizezi pasta, adaugi usturoiul curatat si pisat, 2 lingurite de delikat pentru carnaciori de casa si putina apa calduta.
  3. Cu aceasta pasta umpli intestinele, le legi la capat cu sfoara, iar din loc in loc, le rasucesti.
  4. Le pui pe un blat de lemn si le lasi sa se zvante.
  5. Dupa preferinta, poti afuma carnatii 2-3 zile, apoi ii pastrezi la rece in incaperi aerisite sau in frigider daca nu ai o camara potrivita.
  6. Cand sunt gata facuti, servesti carnatii cu mamaliga si muraturi de orice tip preferi.